Interstil Interior AB

Schou styrker sig på det svenske marked og gearer sig til fortsat vækst
For at styrke tilstedeværelsen på det svenske marked har Schou overtaget svenske Interstil Interior, som har et stort sortiment inden for hjemmeindretning. Overtagelsen cementerer vore ambitioner om at udvide produktporteføljen til også at inkludere interiør. Interiør er et område i positiv udvikling, og Interstil Interior bidrager både med volumen, kundeadgang og lagerfaciliteter i forhold til den nuværende operation i Sverige, samtidig med at området er en naturlig forlængelse af vor nuværende kunde- og produktportefølje.

Udover de oplagte synergier og styrkelsen på det svenske marked skal det nye vareområde introduceres på alle øvrige markeder, hvor Schou er tilstede. Interstil Interiors store og kvalitetsbevidste sortiment med et stærkt skandinavisk design giver gode muligheder for vækst - også uden for det svenske marked og skaber en solid platform til at fastholde de seneste års store fremgang i Schou. Ligeledes vil Interstil Interior ved at anvende Schous volumen og organisatoriske kompetencer kunne styrke Interstil Interiors egen performance markant og sikre en fremtidig stærk udvikling.

---

Interstil Interiør er etableret i 2007 i Eslöv, Sverige, hvor kontor og 1500 m2 showroom fortsat er beliggende. Stifterne Henrik Ågren og Joakim Blomstrand har mange års erfaring med branchen og fortsætter i selskabet efter salget. Selskabet blev stiftet sammen med Interstil, som i dag er en del af Actona, der er det sælgende selskab. Interstil Interiør har et stort sortiment inden for hjemmeindretning. Hovedmarkedet er Sverige, og derudover har Interstil Interiør et begrænset salg til omkringliggende lande. Interstil Interiør er en af de større, svenske, lagerførende grossister og har 25.000m2 lager i Osby.