<

Ny CEO i Vision Ejendomme31-10-2022 - 11:15

Erfaren branchemand bliver ny direktør i Vision Ejendomme

Erfaren branchemand bliver ny direktør i Vision Ejendomme

 

Vision Ejendomme, der er ejet af Schou Family Invest og Lars Larsen Group, får ny direktør. Selskabet med en ejendomsportefølje på 4,5 mia. kr. henter Claus Skytte, der har stor erfaring i byggeri og ejendomsudvikling fra en stilling som Senior Director hos ejendomsforvaltningsselskabet DEAS Asset Management A/S.

 

Det er en særdeles erfaren branchemand, der snart sætter sig i direktørstolen hos Vision Ejendomme og dermed skal stå i spidsen for selskabets 30 medarbejdere og dets ejendomsportefølje på 4,5 mia. kr. primært i Københavnsområdet.                                                               

 

Ejendomsselskab i vækst

Claus Skytte skal sikre fortsættelsen af den sunde vækst, Vision Ejendomme er inde i, både hvad angår antallet af ejendomme, omsætning og overskud.

 

”Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at hente en direktør med så stor og alsidig erfaring fra branchen. Claus har oprindeligt en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør og har de seneste år været med til at udvikle store ejendomsprojekter i København. Han kan både bygge og udvikle, og så kender han København ud og ind,” siger Jørgen Schou, der sammen med Lars Larsen Group ejer Vision Ejendomme.

 

Vil sikre fortsat udvikling

Vision Ejendomme investerer primært i ejendomme med udviklingspotentiale med henblik på salg og udlejning til private og erhverv, på centrale placeringer i Københavnsområdet, ud fra en vision om at skabe spændende og interessante byggerier med karakter. Strategien bygger på en holistisk tilgang til ejendomsinvestering, hvor Vision Ejendomme er dybt involveret i hele processen – fra opkøb, til udvikling og byggeri og modernisering af ejendommene og overgangen til den daglige drift.

 

 

Claus Skytte tiltræder som CEO i Vision Ejendomme den 1. december.

 

Yderligere oplysninger:

Se www.visionejendomme.dk og kontakt gerne:

Jørgen Schou på telefon 2060 9393 og

Claus Skytte på telefon 6040 1586

 

 

<