<

Vision Properties 23-06-2022 - 11:23

Vision Properties får fuldt ejerskab af Vision Ejendomme efter bedste regnskab nogensinde

 

Vision Properties får fuldt ejerskab af Vision Ejendomme efter bedste regnskab nogensinde

 

Vision Ejendomme vil fra juli 2022 være ejet 100 procent af selskabet Vision Properties, der nu køber projektpartneren COPI Groups andel af selskabet efter et rekordsættende regnskabsår.

 

Fra hovedsædet i København ejer, udvikler og administrerer Vision Ejendomme med stor succes en række bolig- og erhvervsejendomme primært i Københavnsområdet. I 2021 formåede ejendomsselskabet at tredoble overskuddet og antallet af ejendomme i porteføljen steg med 50 procent.

 

Vision Ejendomme ejes på nuværende tidspunkt 80 procent af Vision Properties A/S, mens COPI Group ApS ejer 20 procent. Fra d. 1. juli 2022 bliver Vision Properties eneejer af selskabet.

 

”Siden vi indledte samarbejdet med COPI Group i 2014, har vi fået udviklet en stor og flot portefølje af ejendomme, ikke mindst takket være de dygtige og engagerede medarbejdere”, lyder det fra Jørgen Schou, bestyrelsesformand i Vision Ejendomme.

 

Samarbejdet er kommet til et punkt, hvor det næste naturlige skridt, er et konsolideret ejerskab af Vision Ejendomme under Vision Properties, fortsætter Jørgen Schou.

 

I praksis kommer ændringerne i ejerskabet ikke til at betyde noget for den daglige drift af Vision Ejendomme. Selskabet, medarbejderne og aktiviteterne drives uforandret videre fra Bredgade 38.

 

Skiftet sker således kun på ledelsesniveau, når direktørerne, Peter Julius Jensen og Maria Brunander Vøgg, samt stifter af COPI Group, Jesper Brunander, udtræder af Vision Ejendomme koncernen ultimo 2022, som led i COPI Groups salg af ejerandelene.

 

”Det har været en spændende rejse, og samarbejdet har givet os alle fantastiske resultater gennem årene, og vi vil gerne takke for samarbejdet og den store tillid Vision Properties har udvist os”, lyder det fra Jesper Brunander, som er grundlægger af COPI Group. ”Vi er ikke i tvivl om, at det er det rette tidspunkt for os som projektpartner, at træde ud af Vision Ejendomme og fokusere på nye spændende områder og projekter både herhjemme og i udlandet. Vision Properties er naturlig ejer til at drive porteføljen videre på lang sigt”, slutter Jesper Brunander.

 

 

Vision Properties A/S er ejet 50 procent af Lars Larsen Group og 50 procent af Schou Family Invest.

COPI Group ApS er ejet af hhv. Jesper Brunander og Maria Brunander Vøgg, som også er administrerende direktør i COPI Group.

 

 

Yderligere oplysninger:

Se www.visionejendomme.dk og kontakt gerne:

Bestyrelsesformand for Vision Ejendomme Holding A/S, Jørgen Schou, på telefon 2060 9393

Grundlægger af COPI Group ApS, Jesper Brunander, på telefon 2067 2221

<