<

Pressemeddelelse - HP Schou A/S25-08-2017 - 15:44

Pressemeddelelse udsendt i idag.

 

HP Schou A/S forbliver på danske hænder. 

 

En af Skandinaviens største grossistvirksomheder, HP Schou A/S, med base i Kolding står overfor et ejerskifte.

 

Der er i dag indgået aftale om et 100 % salg af koncernen til det danske selskab Schou Holding A/S med den tidligere ejer Jørgen Schou som hovedaktionær og Lars Larsen som mindretalsaktionær.

 

HP Schou er en betydende udbyder af udemøbler, produkter til hjem og køkken samt ikke mindst til gør- det-selv markedet. Selskabet er især aktivt i hele Norden samt Tyskland.

Selskabet, der har en omsætning på ca. 1,3 mia. kr. og beskæftiger godt 230 ansatte, blev dannet gennem opkøb af tre selskaber i Danmark og Norge i 2007/08 og har siden haft Asko Aktieselskab som majoritetsaktionær.

 

HP Schou er inde i en meget positiv udvikling, en udvikling som Jørgen Schou er klar til at understøtte yderligere gennem sin store indsigt i branchen. Han udtaler i den forbindelse, at han glæder sig til at fortsætte og yderligere styrke selskabets positive udvikling gennem et engageret og langsigtet ejerskab men at alt derudover er ”business as usual” Selskabets ledelse med adm. direktør Gotfred Christiansen i spidsen, fortsætter således også uændret efter ejerskiftet.

 

For yderligere oplysninger, kontakt Gotfred Christiansen.

 

HP Schou er etableret gennem opkøb i 2007 af Schou Company og HP Værktøj i Danmark, samt Osjord i Norge i 2008. Virksomhederne blev herefter fusioneret i 2011.

 

HP Schou er en af de førende nonfood grossister indenfor nonfood varer til detailbranchen i Norden. HP Schou har 5 sortimentsmæssige kerneområder som er Powertools, Do It Yourself, Outdoor, Garden&Leisure og Home&Kitchen. HP Schou har salgskontorer i Norge, Sverige, Finland og Tyskland, eget sourcingkontor og showroom i Kina samt Nordens største showroom beliggende sammen med hovedkontoret i Kolding.

<